Huisregels forum SNTP

Home Forums SNTP Huisregels forum SNTP

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #832
   Ankie Stoop
   Moderator

   Om op dit forum actief te kunnen deelnemen heb je een account nodig. Zonder account kun je berichten lezen maar niet schrijven. Alleen SNTP leden krijgen/hebben een account. Niet leden kunnen berichten op dit forum lezen maar niet reageren.

   Met het aanmaken van een account en het actief zijn op het forum geef je aan op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met deze huisregels.

   HUISREGELS FORUM

   Het SNTP forum is opgezet om online een gezellige, veilige en veelzijdige plek te bieden om van gedachten te wisselen over uiteenlopende onderwerpen.
   Om iedereen zo veel mogelijk plezier aan het forum te laten beleven, zijn er een paar huisregels die de gebruikers van het forum en wij van de SNTP belangrijk vinden

   Door betreding van het Forum ga je akkoord met onze huisregels.

   Bij overtreding van de huisregels hebben we de bevoegdheid om de bezoekers te verwijderen of hen de toegang te ontzeggen. In alle andere voorkomende situaties zijn we bevoegd de maatregelen te nemen die we op dat moment noodzakelijk achten.

   Algemeen

   De belangrijkste huisregel is natuurlijk, dat we van iedereen normale omgangsvormen verwachten. Behandel een ander met respect, zoals je zelf ook behandeld wilt worden.

   Soms begint een nieuw onderwerp over het een, maar verplaatst de discussie zich gaandeweg naar iets anders. Dat is een van de charmes van het forum. Vind je dat een onderwerp te veel afwijkt van een bestaande discussie? Geef het aan en vraag via de mail de moderator een nieuw onderwerp te starten.

   Soms kan een reactie voor jou persoonlijk oud nieuws zijn. Maar bedenk dan, dat het voor andere gebruikers juist nieuw en leerzaam kan zijn, of kan bijdragen aan het oorspronkelijke onderwerp.

   Bedenk dat het gebruik van het forum voor de meesten van ons een hobby en vrije tijd is. Zo nu en dan een bedankje na geboden hulp wordt daarom op prijs gesteld.

    

   Respect voor elkaar

   Let er op, dat alles wat jij typt op iemand die het leest heel anders kan overkomen. Soms lijken berichten in eerste instantie onaardig of erg scherp, terwijl dit misschien helemaal niet de bedoeling was. Reageer nooit fel, maar ga uit van ieders goede intenties.

   Sommigen vinden het kinderachtig, maar het gebruiken van smiley’s (die lachende of knipogende gezichtjes) helpt bij het aangeven van de juiste emotie waarmee een bericht van je gelezen zou moeten worden.

   Het werkt meestal averechts als gebruikers van het forum elkaar gaan corrigeren. Zie je daarom iets op het forum wat je niet bevalt? Of vind je dat iemand je verkeerd behandelt? Reageer dan niet zelf, maar stuur in plaats daarvan een e-mail naar secretaris@sntp.nl

    

   Privacy

   Dit is een openbaar forum. Zet er dus niets op waarvan je niet wilt dat het online (bijvoorbeeld door Google) gevonden wordt. Denk aan je adres, e-mail, telefoonnummer en privé-gegevens. Vanzelfsprekend ook niet van anderen.

    

   Bij het publiceren van gegevens, bijvoorbeeld op dit forum, dien je rekening te houden met de privacy van nog levende mensen. Dit recht op privacy is uitgewerkt in de Wet bescherming persoonsgegevens.

   Moderatie door de SNTP

   Bestuursleden van de SNTP hebben een modererende rol op het forum. Ze zorgen onder andere voor het verwijderen van spam, ze kunnen antwoord geven op vragen en mogen ingrijpen als discussies uit de bocht vliegen.

   Je kunt met al je vragen en opmerkingen over het forum terecht bij secretaris@sntp.nl

    

   Bedankt!

   Bedankt voor het lezen van onze huisregels! We hopen dat je veel plezier beleeft aan het forum

    

    

    

Weergave van 0 reactie threads
 • Het onderwerp ‘Huisregels forum SNTP’ is gesloten voor nieuwe reacties.